Başvuru

BAŞVURU KOŞULLARIMIZ

Okulumuz hakkında ayrıntılı bilgi edinmek isteyen veli adaylarımızın, okul sekreteryasından randevu alarak Özel Ütopya Okulları tanıtım toplantısına katılmaları gerekmektedir.

1. Birinci sınıfa başlayacak öğrencilerimizin 1 Eylül tarihinde 72 ayını doldurmuş olma şartı aranmaktadır.
  2. Özel Ütopya İlkokulu ve Ortaokulu Ön Kayıt Belgesi doldurularak okul sekreteryasına iletilmelidir.
  3. Ön kayıt belgeleri başvuru sırasına göre düzenlendikten sonra; anne-baba ve öğrenci adayımız okula davet edilir. Okul müdürü aile ile; okul psikoloğu öğrenci ile görüşür.
  4. Görüşme sonucuna göre öğrencinin kabul edilmesi durumunda kayıt işlemleri başlatılır. Ütopya'ya kabul edilme/edilmeme aşağıdaki kriterlere göre belirlenmektedir:
  • Aile açısından: Okul ile ailenin eğitime bakış açısının uygunluğu;
  • Öğrenci adayı açısından: Kabul edilecek sınıfa akademik yetkinliği ve kişisel davranışlarının uygunluğu.

Görüşmelerin sonucunda yapılan değerlendirme üç gün içinde aileye iletilir. Kabul edilme durumunda 3 gün içinde kayıt prosedürünün tamamlanması gerekmektedir.

NOT: Öğrenci adayımızın sağlık sorunu varsa, doktor ya da terapistinden özel bilgiler istenmesi gerekeceği için değerlendirme süresi uzayabilir; ancak karar verilene kadar öğrenci adayımızın yeri listede korunur.

KAYIT PROSEDÜRÜMÜZ

Kayıt için gerekli belgeler

1. Nitelikli Eğitim Kontratı (Eğitim açısından aileden beklentilerin yapılması ile ilgili)
  2. Ücret Kontratı (Ödeme ile ilgili)
  3. Ödemenin ilk taksit dekontu

ÖDEME KOŞULLARI

Kayıtlarımız yıllıktır. Yıl içinde ayrılma durumunda ücret iade edilmez.

ÜCRET FORMLARI

1. Ana sınıfı ücret formu
2. İlköğretim sınıfları ücret formu

ÖN KAYIT BAŞVURU FORMU
Ön Kayıt Başvuru formumuzu online olarak doldurmak için aşağıdaki linke lütfen tıklayınız.
(ONLINE) Ön kayıt başvuru formu için lütfen TIKLAYINIZ

Kayıt Başvuru formumuzu manuel olarak doldurmak istiyorsanız aşağıdaki PDF dokümanını download edebilir ve print ettikten sonra doldurabilirsiniz. Print edip manuel olarak doldurduğunuz başvuru formlarını okul idaresine teslim edebilirsiniz.

PDF dokümanı için lütfenTIKLAYINIZ

Mektup

a: Öğrenci adayı tarafından yazılan:
(Birinci sınıfa başlayacak öğrencilerimizin velileri öğrencimizin söylediklerini yazacaklardır; diğer sınıf başvurularında ise öğrenci adayımızın kendisi, el yazısıyla yazacaktır.)
Konu: "Kendini bize tanıtır mısın? Sevdiğin-sevmediğin şeyler, seni mutlu-mutsuz eden şeyler nelerdir?"

b: Veli tarafından yazılan:
Konu: "Çocuğunuzun kişilik özellikleri, ilgi ve yetenekleri, çocuğunuzla ve yaşamıyla ilgili okulla paylaşmak istedikleriniz"

Attachments:
Download this file (ogrencibsvformu.pdf)Öğrenci Kayıt Başvuru Formu[ ]85 Kb